Päivä Bluebiitillä - Soundball, Shark ja muita vimpaimia

Kategoria Testi | Tagit ,

Vietin eilen pari tuntia Bluebiitin toimistolla tutustuen heidän uusimpaan tarjontaan. Blogasin alkuvuodesta heidän Aava-tabletista. Tällä kertaa tarkkailussa on erityisesti urheilutarvikkeet, eli katsoin mitä uutta seuraa lenkeille Bluebiitiltä voisi saada.

Sain tuotteita Bluebiitiltä ilmaiseksi testausta varten, mutta minulle ei makseta muuten niiden arvostelusta. Saan siis vapaasti tuoda esille niiden hyviä ja huonoja puolia ja pyrinkin olemaan puolueeton kommenteissa. 

"Hainevä" Samsungin kuulokkeessa

"Hainevä" Samsungin kuulokkeessa

+Biit Shark Fin

Ehdoton suosikki tavaroista oli +Biit Shark Fin -kuulokesovitin. Sovitin sopii (lähes) kaikkiin in-ear -kuulokkeisiin, siis myös omiin puhelimeni mukana tulleisiin Samsungin kuulokkeisiin. Sovitin auttaa kuuloketta pysymään paremmin korvassa.

Alun säätämisessä ja asettelussa kesti jonkin aikaa kunnes oikea kulma löytyi. Paketissa oli kahdet sovittimet, isot ja pienet, ja itselle nuo pienemmät olivat sopivat. Korjaus: Sittenkin isommat olivat sopivat. Olin laittanut nämä kuulokkeisiin väärinpäin. Näitä on nyt testattu työmatkan verran (2*1,5km) ja vaikuttavat todella hyvin toimivilta ainakin reippaassa kävelyssä ja sen mitä hetken aikaa kevyesti kehtasin työvaatteet päällä hölkätä. Töihin mennessä asento oli vielä vähän väärä ja sainkin korvani kipeäksi, mutta pienellä asennon korjauksella meni heti paremmin. Tuo asettelu pitää vaan saada kerran oikein ja sen jälkeen niihin ei tarvitse koskea. Nämä pääsevät kovempaan testiin huomenna kun edessä on taas liikuntapäivä.

Hintaa paketilla on lähes 13€ eli keskitason kuulokkeiden verran. Mutta mikäli haluat käyttää in-ear -kuulokkeita ja pysymisessä on ongelmia, näistä on varmasti apua.

+Biit Active Armcase

Vähemmän yllättäen Bluebiitillä ei ollut kantolaukkua minun Nexus 4-puhelimelle, mutta vaimon Lumialle sellainen löytyi (kuten myös muille yleisemmille malleille). Pitää myös itse testata miten vanha iPod nano tähän istuu, mutta tarkempaa kommenttia pitää vielä odotella kunhan kunnolla pääsen testailemaan. Kotelossa on oma pieni tasku myös avaimelle, joten lenkkivaatteissa ei tarvitse olla taskuja ollenkaan.

Täytettynä juomapullo pysyy pystyssä.

Täytettynä juomapullo pysyy pystyssä, tyhjänä rullalla taskussa.

Fitbiit Go! -juomapullo

Juomapullolta odotin itse vähän enemmän. Tämä on selvästi suunnattu talviurheiluun, sillä kesällä tätä on hankalampi kantaa mukana. Repussa tämä roikkuu mukavasti, mutta harvemmin lenkillä on reppua mukana. Talvivaatteissa tämä roikkuu varmasti mukavammin mukana ja on kevyempi kantaa kuin perinteinen muovipullo. Plussaa myös mahdollisuudesta taittaa pullo kasaan jolloin se mahtuu tyhjänä taskuun. Muovi tuntuu riittävän laadukkaalta ja olen rutistellut ja väännellyt pulloa suht kovakouraisesti enkä ainakaan vielä ole saanut näkyviä jälkiä aikaiseksi.

15€ hinnalla pullo on samaa tasoa muiden treenipullojen kanssa. Itse pysyn ainakin toistaiseksi lenkeillä omassa Adidaksen juomavyössä, mutta talvella otetaan tämä tarkempaan testiin. Rantapulloksi tämä myös kelpaa, sillä tämä on huomattavasti kevyempi kuin perinteiset muovipullot ja tyhjänä helpompi kantaa kotiin.

Soundball

Soundball on pieni kannettava bluetooth-kaijutin jossa on oma akku. Ostin ensimmäisen palloni keväällä ja kesän aikana siitä oli tullut hieman päivitetty versio myyntiin. Ulkoisesti pallojen versioissa ei ole eroa, mutta äänenlaatu on uudessa entistäkin parempi.

Sain myös vedenpitävän pussin johon Soundball mahtuu. Tämän avulla pallon saa vaikka kaulaan roikkumaan tai rannalla veteen mukaan. Josko tälle kesälle vielä pari rantapäivää löytyisi.

Bluebiitin valikoima on siis laajentunut huomattavasti pelkistä tablet-laitteista ulkoilu- ja urheiluvarusteiden suuntaan. Tämä saattaakin ola ihan fiksu veto ottaen huomioon jatkuvasti koventuva kilpailu Android-tablettien saralla.